Blog gestart

ChakrastenenVandaag op de Waarmaakdag in Deventer ben ik met dit (we)blog(boek) gestart. Binnenkort vind je hier mijn berichten en inspiraties. Een Waarmaakdag is een echte aanrader, kijk op www.waarmakerij.nl Heb je een plan of een idee dat je wilt waarmaken? Hier krijg je heel veel ondersteuning waar je ter plekke mee aan de slag kunt als je wilt. Wat voor ondersteuning? Dat hangt van je vraag af, en het varieert van een promotiefilmpje maken tot een tekst schrijven, van pitchen tot een website bouwen en van financieel tot sociale media-advies en nog meer. Daarnaast ontmoet je allerlei anderen die ook iets willen waarmaken en het is inspirerend om met elkaar uit te wisselen. Genoeg reclame nu voor de Waarmakerij; mijn bedoeling is het natuurlijk dat je naar de PAKhuisPraktijk komt voor een ontspanningsbehandeling die jou terugbrengt bij je eigen energie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.