Mandalatekenen

Gisteren 15 tekenaars aan tafel gehad op de goedbezochte klantenmiddag van Prima Donna. Het is elke keer weer heerlijk om samen de verwondering te ervaren van wat een mandala vertelt. ‘Tekenen en betekenen’. Mandalatekenen brengt je bij een diepere laag in jezelf. Je tekening brengt aan de oppervlakte wat daar leeft. Als je dat vervolgens kunt verwoorden in een elfje (gedichtje van 11 woorden) of in gesprek, heb je een speels en ontspannen instrument om de meest uiteenlopende thema’s te verkennen. Bij Prima Donna ging het natuurlijk over communicatie.

Ik was onder de indruk van het slot dat buiten in de sneeuw verzorgd werd door beeldend kunstenaar Rob Sweere, kijk op zijn website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.