Hands-on healing

Een behandeling op de massagestoel of -tafel om je tot ontspanning en bij jezelf te brengen. Ik verwoord wat jouw lichaam me laat weten. Afgelopen week: iemand met veel pijnklachten die ontstaan waren door jarenlange spanningen. De behandeling brengt naar boven dat er veel oud verdriet ligt opgeslagen in de onderrug en op de schouders, daar wil cliënt graag wat van loslaten. Met de massage stimuleer ik dat. Vervolgens verspreidt zich van onderuit het bekken een gevoel van plezier en trots over de bereikte autonomie en zelfinzicht in de loop van het leven. En in de hartstreek groeit de genegenheid, niet langer alleen voor anderen, maar nu ook voor cliënt zelf. Wat een weldaad om niet alleen het pijnlijke lichaam te voelen, maar ook deze subtiele boodschappen die vertellen over de groei die je doormaakt. In elke healing ervaar ik weer hoe belangrijk het is dat we gezien en bevestigd worden in wie we zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.