Klein fotoverslag

Veel gedaan de afgelopen maand en niet geschreven. Daarom hier een deels visuele inhaalslag…

 

Kledingruil 8 maart 2012

8 Maart Internationale Vrouwendag / Kledingruil: een levendige avond in gevarieerd gezelschap

18 Maart Onkruidbeurs: helaas geen foto’s.

De beurs was drukbezocht. Het is interessant om te merken hoe je jezelf een beetje kunt kwijtraken in de massa, maar dat het ook heel goed mogelijk is terug te komen bij je eigen helderheid. Vandaaruit heb ik een serie roosreadings gegeven. Dat zijn readings waarbij een bloem symbool staat voor de persoon die gelezen wordt. In een roosreading krijg je te horen op welk punt je staat in je leven, hoe je daar gekomen bent en in welke richting je ontwikkeling gaat.

25 Maart Ladies Night in Schouwburg Deventer: een hele stoet schouwburgbezoekers maakt gebruik van de kans een stoelmassage te ontvangen voor aanvang van de voorstelling

Ik zit nu in het laatste kwartaal van de readingopleiding. In totaal duurt die een kleine 2 1/2 jaar, waarin je constant bezig bent allerlei gevoelige, vastgeroeste of onbewuste thema’s in jezelf en elkaar aan te kijken. Soms kun je iets in iemand anders makkelijker aanvaarden dan in jezelf. Als je dat merkt als je een ander ‘leest’, begin je de boosheid op jezelf los te laten. Andersom erger je je minder aan anderen als je ziet dat ze precies het gedrag vertonen dat je zelf ook hebt, of juist niet durft uit te leven! Als ik binnenkort mijn diploma heb, ga ik ook readings aanbieden in mijn praktijk. Ik kan haast niet wachten…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.