Ibiza

De afgelopen week naar Ibiza geweest voor een gecombineerde vakantie en readingweek. Tot de siësta vrij, vanaf 4 uur ’s middags les en ’s avonds readings geven in het Engels of ‘Spanglish’ (een combinatie van Spaans en Engels). Aanvankelijk ontzettend spannend – als ik lees samen met iemand die een andere taal spreekt, heb ik geen enkele controle of mijn verhaal erbij aansluit. Ik wist niet dat ik zo’n grote behoefte had aan controle! Een krachtige uitnodiging om nog meer te vertrouwen op mijn eigen intuïtie. Overdag hebben Gerrit en ik het eiland van alle kanten bekeken en kregen we elke dag een cadeautje in de vorm van een fijne ontmoeting, verrassende ontdekking of energie-ervaring. Zo voelden we beiden in de kathedraal een heel sterke energie, vooral bij het altaar. Voor mij leek het alsof de aarde zich hier naar boven uitstrekte om de kosmos te ontmoeten. Goede plek voor een altaar…

In de readings ervoer ik opnieuw hoe waardevol het is om elkaar wezenlijk te ontmoeten en in essentie te zien. Alle oordeel valt dan weg, er is alleen maar respect voor hoe iedereen op zijn eigen manier probeert zijn doelen en hartewensen te realiseren. Als we elkaar zo kunnen zien en onszelf durven laten zien, kunnen we veel van elkaar leren en ons verbonden voelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.