Six Weeks

Six weeksNog zes weken en dan is 2013 voorbij. Snel hè? En weet je wat het leuke is van zes weken? Het is precies de tijd die je nodig hebt om een nieuwe gewoonte aan te leren of een oude los te laten. In gemiddeld zes weken vernieuwen je lichaamscellen zich. Dus na die tijd heb je allemaal nieuwe cellen die geboren zijn zonder die oude gewoonte. Of juist met die nieuwe.

Natuurlijk komt het ‘inslijten’ of ‘uitwissen’ daarna, maar het proces staat dan toch flink in de steigers. Dus: heb je nog een gewoonte of gedraging die je straks in het oude jaar wilt achterlaten? Begin hem nu los te laten! Of was er nog een voornemen dat je in 2013 wilde realiseren? Het kan nog!

Maak hier je jaar mee ‘af’, zodat je straks 2014 met een schone lei kunt beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.