Alles verandert

Hallo,

Alles verandert, zo is het leven. Soms kies je ervoor en soms maken de omstandigheden het nodig dat je meeverandert. Hoewel het een natuurlijk gegeven is, kan verandering spannend zijn, allerlei emoties met zich meebrengen en moed vergen. Als je die opbrengt, komt vroeg of laat de ervaring dat je vrij bent. Vrij om te kiezen hoe je wilt omgaan met de veranderingen die het leven je brengt. Vrij om te kiezen waar je heen wilt bewegen, wat jij wilt creëren, wat jij wilt ervaren.

Ik ben Anneke van Tricht. Bij mij ben je welkom als je vrijwillig of noodgedwongen verandert en daar aanmoediging of ondersteuning bij verlangt. Dat kan zijn:

  • een structuurgesprek of luisterend oor
  • een reading/healing om je proces op zielsniveau te begrijpen en de stap te kunnen zetten die Nu voor jou aan de orde is
  • een ontspannende en ondersteunende massage om je lichaam gerust te stellen

Je kunt mij bereiken op 06 4003 4247 of via de mail

Een verandering die ik inzet, is dat ik deze website ophef in september 2021. Ik blijf vindbaar op annekevantricht.nu en (tijdelijk) op vlinderziel.nl Ook het telefoonnummer en de mail-link blijven beschikbaar. Het gratis e-boek mandalatekenen kun je bestellen zolang deze website er is, kijk op de betreffende pagina.

Hiernaast kun je je nog steeds aanmelden voor de (onregelmatig verschijnende) nieuwsbrief Vlinderpost.

Hartelijke groet, Anneke van Tricht

PAKhuisPraktijk, voor ontspanning en verandering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.