Mandala’s online

 

Wat is Mandala’s online?

Mandala's online

Grasmaan in de bergen

Mandala’s online is een workshop mandalatekenen die je via de mail eens in de maand krijgt thuisgestuurd. Zo ontvang je twaalf keer per jaar een stimulans om een mandala te tekenen. Elke aflevering van de workshop bevat een warming-up, tekenopdracht en verwerkingsopdracht. Je kiest zelf je tekenmoment, of misschien wil je een opdracht wel vaker doen gedurende die maand. Je tekent voor jezelf. Dat betekent dat je vrij bent om het resultaat wel of niet op te sturen. Mandala’s die worden ingestuurd, krijgen mogelijk een plek op deze pagina.

Tekenvaardigheid is niet nodig; nieuwsgierigheid volstaat. De workshops zijn ook leuk om samen met je kinderen of (groot)ouders te doen!

Twee varianten

Mandala's online

Seizoenenmandala

Er zijn twee varianten van Mandala’s online:

  1. Mandala’s online – light: een pure workshop zonder poespas. Warming-up, mandalatekening, verwerkingsopdracht. Verder niets.
  2. Maandala’s online: een workshop met als extra de koppeling aan de volle maan. Naast de warming-up, teken- en verwerkingsopdracht krijg je achtergrondinformatie over oude volksgebruiken, kosmische verschijnselen, dierenriem en een verhaal.

Informatie en aanmelding

Mail naar info@pakhuispraktijk.nl of bel 06 4003 4247. Na aanmelding krijg je een rekening toegestuurd. De kosten bedragen € 90 voor Mandala’s online – light of € 138 voor Maandala’s online.Als je betaling binnen is, begint jouw workshop. Je kunt je op elk gewenst moment aanmelden. Je mandalajaar loopt vanaf de eerstvolgende mandalamail totdat er een jaar voorbij is.

Eerst eens proberen of het wat voor je is? Bestel een proefles! Mandala’s online – light € 5 | Maandala’s online € 7,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.