Ontspanningsmassage

Chakrastenen Je kunt in de PAKhuisPraktijk terecht voor energetische ontspanningsmassages. Deze massages zijn zacht, en gericht op het doorstromen van je energie. Voor de behandeling van lichamelijke aandoeningen moet je naar een andere specialist.

 

 

Stoelmassage: een korte massage van hoofd tot stuit over de kleding heen. Vaak gaat je ademhaling daarna dieper, voel je warmte op plaatsen die van tevoren koud waren of is je oververhitte hoofd na afloop afgekoeld. Waarschuwing: vermoeidheid die verstopt zat, wordt voelbaar! Duur: ongeveer een kwartier. Kosten € 16. Op vrijdag in de FishFootSpa Deventer, Walstraat 39. Combinatie-aanbieding: half uur spa t.w.v. € 25 + stoelmassage, samen voor € 31. Van tevoren reserveren.

Hands-on healing: Een uitgebreidere stoelmassage om dieperliggende thema’s te verkennen: waarom ben je zo moe? Waarom zit er zoveel spanning in je schouders? Enzovoort. Deze behandelingen duren langer en de kosten zijn hoger. In deze gevallen is het verstandig een langere afspraak te maken.

Tafelmassage: een ontspannende lichaamsmassage met natuurlijke massageolie. Je ervaart de heilzame werking van aanraking en onverdeelde aandacht. Dat brengt je helemaal bij jezelf. Terug uit je hoofd naar de rest van je lijf. Je voelt weer dat je een geheel bent. Duur: 1 uur. Kosten € 60.

2 Responses so far.

  1. Jeroen schreef:

    Hallo.

    Ik heb de volgende vraag

    Wat kost een hands on healing?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.