Reading en healing

RoosreadingReading en healing kunnen helderheid geven over heel uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, werk, relatie, huis en tuin, angst of andere thema’s die belangrijk zijn in je leven kunnen onderwerp zijn van een reading en/of healing. Wat is reading en healing precies?

Reading

In een reading wordt zonder oordeel benoemd waar je in essentie mee bezig bent. Een reading geeft je meer duidelijkheid over jezelf, over het hoe en waarom van obstakels die je tegenkomt, over je doeleinden en de manier waarop je die probeert te verwezenlijken. Ben je bijvoorbeeld een bedrijf aan het opstarten en vraag je je af wat daarvan de sterke en zwakke punten zijn? Heb je problematische verhoudingen binnen de familie en wil je meer helderheid over hoe je daarmee om kunt gaan? Zwem je rond in je leven en ben je de focus op je doelen kwijt? Zoveel mensen zoveel vragen zoveel readings. Ook een korte (roos)reading om even te checken hoe je erbij staat, is mogelijk.

In je ‘onbewuste’ (je lichaam, je energie) ligt veel informatie opgeslagen die niet altijd direct toegankelijk is voor je. Een reading is een manier om er wel toegang toe te krijgen. Ik benoem het, en dan zul je vaak herkennen wat ik zeg. ‘Ergens’ wist je het wel, en nu het woorden en beelden heeft gekregen, kun je ermee uit de voeten. Mensen zijn vaak verrast over de combinatie van diepgang en praktische informatie die ze krijgen.

Healing

Een healing ondersteunt het opschonen van je energie. Wat moet je je daarbij voorstellen? Doorgaans ben je met van alles tegelijk bezig. Hoe het concert gisteravond was, de planning voor de vakantie, ergens in je achterhoofd zeurt een vervelend gesprek door, je moet nog een paar telefoontjes plegen, niet vergeten, en intussen rijd je naar je werk en bereid je je voor op de vergadering. Op een diepere laag zit je in de knoop in relatie tot je broer en overleg je met jezelf of je wel of niet naar de dokter zult gaan vanwege die zeurende buikpijn. Hoeveel van die activiteiten spelen zich af in het hier en nu? Hoe helder is je besluitvorming als er zoveel verschillende emoties borrelen?

In een healing help ik je om los te laten wat voorbij is en in de wacht te zetten wat nog moet komen. Zodat je weer helemaal aanwezig kunt zijn in dit moment. Een healing stimuleert om stevig met beide benen op de grond te staan en helder af te bakenen wie jij bent en wat jouw ruimte is. Van daaruit kun je je concentreren op de onderwerpen die een voor een je aandacht vragen. Of: die je een voor een je aandacht wilt geven. Ook kan healing kan lasten verlichten en pijn verzachten.

One Response so far.

 1. Yvon Vos schreef:

  Beste mevrouw/heer,

  Ik vond het leuk een roosreading te mogen meemaken tijdens de UIT.
  Helaas kon de zon niet meer behandeld worden ivm het grote aantal belangstellenden achter me. Dat was jammer want ik begreep dat het daar echt spannend werd voor mij.
  Wel leuk jullie daar aan te treffen.

  Groet,
  Yvon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.