Tekst

TekstGoede tekst op je website of folder is een visitekaartje voor je bedrijf. Een welgekozen verhaal raakt en geeft inzicht. Een goede schrijfopdracht brengt je  in contact met onderliggende lagen van je bewustzijn. Voor schrijven, laten schrijven en redigeren kun je bij mij terecht.

Webtekst, foldertekst

Je web- of foldertekst maakt de ziel van je bedrijf ervaarbaar. De inhoud maakt duidelijk wat je doet, de woordkeus laat proeven wie je bent, de opbouw loodst de lezer door je tekst en vergroot je vindbaarheid op zoekmachines. Ik ben gespecialiseerd in het vinden van de woorden die precies uitdrukken wat jij bedoelt. Zodat je kunt zeggen: “Ja, dit is mijn verhaal.” Ik heb onder andere teksten geschreven en geredigeerd voor Koken en Zo, de Praktijk voor Rebalancing, Trager en Dorn, eigen!magazine edities Arnhem en Apeldoorn en Zielskracht Uitvaart.

 Verhaal, schrijfopdracht

Op het juiste moment een goed gekozen verhaal horen kan enorm troosten, bemoedigen of een kwartje van inzicht doen vallen. Ook zelf schrijven, vrij of aan de hand van een schrijfopdracht, bouwt een brug naar je hart en ziel en kan je inzicht vergroten in het thema waarover je schrijft. Je maakt al schrijvend of luisterend verbinding met dezelfde bron waaruit ook sprookjes, dromen en mandala’s  opwellen. Het is interessant om te onderzoeken wat zulke verhalen je te vertellen hebben. Als je bij mij komt voor meer inzicht in een vraag, kan het zomaar gebeuren dat je naar huis gaat met een verhaal of een schrijfopdracht.

Interesse in tekst?

Interesse in professionele teksten of verdiepende verhalen? Neem contact op!

 Opgeleid als Neerlandica (Radboud Universiteit, 1989) heb ik altijd verhalen en andere teksten verzameld, geschreven, geredigeerd en anderen geholpen met teksten. Schrijven is voor mij een brug naar de buitenwereld.”

2 Responses so far.

  1. Janneke Venema schreef:

    Gisteren was Anneke bij me en ik mijmerde over het ontstaan van mijn praktijk, die nu 10 jaar oud is. Anneke heeft daar vervolgens een geweldig mooi, licht, krachtig, helder en met een knipoog verhaal over geschreven. Het is zo goed dat het naar diverse kranten wordt verzonden ter publicatie. Dus heb je een jubileum, praat Anneke in en zij weet daar een prachtverhaal van te maken. Een wonderlijke metamorfose: mijn praktijkverhaal toevertrouwd aan Anneke en via haar pen tot een juweeltje gemaakt. Anneke kan toveren met de pen! Dank je wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.